Требиње без званичног сувенира града - изложба идејних рјешења у петак | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Требиње без званичног сувенира града - изложба идејних рјешења у петак

Извор: Херцег ТВ | Датум:13.06.2017.

На конкурс за избор званичног сувенира града, које је расписала Туристичка организација града Требиња, пристигла су 23 рјешења – али ниједно није одабрано.

Резултат слика за требиње

Према једногласном мишљењу Комисије за избор сувенира, именоване од стране директора Ј.У. Туристичка организација града Требиња, ниједно рјешење није употпуности прихватљиво да би носило епитет званичног сувенира нашег града“, саопштено је данас из Туристичке организације Града Требиња.

Комисија је усагласила закључак да се сва пристигла идејна рјешења презентују јавности на изложби, која ће бити отворена у петак, 16. јуна, од 20:00 часова, у Музеју Херцеговине и то у оквиру програма Друге међународне умјетничке колоније „КОЛО“.

„Циљ изложбе је промоција самих аутора који су учествовали на конкурсу, како би се њихов труд наградио, али такође и упознавање ширег аудиторијума са пристиглим приједлозима“, кажу у Туристичкој организацији, те позивају суграђане као и ауторе идејних рјешења да посјете изложбу.

Подсјећамо, ЈУ Туристичка организација Града Требиња расписани Конкурс за избор сувенира Требиња закључила је 22. маја ове године.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: