„Sani Optik“ Trebinje - svečano otvaranje 30. juna | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

„Sani Optik“ Trebinje - svečano otvaranje 30. juna

Izvor: Herceg TV | Datum:15.06.2017.

Savremeni Centar za korekciju vida i sluha kompanije “Sani Optik” u Trebinju biće otvoren 30. juna 2017. godine. Ovo je treće po redu prodajno mjesto u Republici Srpskoj, u kojoj već dvije godine uspješno posluju centri u Banja Luci i Bijeljini.

Povodom otvaranja prodajnog mjesta u Trebinju, kupce očekuju brojne pogodnosti do kraja jula 2017. godine:

•20% popusta na dioptrijske okvire, naočare za sunce i dioptrijska sočiva,

• 10 % popusta na cijene slušnih aparata za gotovinska plaćanja,

•10% popusta na cijene kontaktnih sočiva i pratećeg materijala,

•besplatna provjera vida i sluha.

Novo prodajno mjesto na adresi Kralja Petra I Oslobodioca br. 1, građanima nudi upoznavanje sa kvalitetom ponude proizvoda i usluga, kao i brojne pogodnosti povodom otvaranja.

Asortiman dioptrijskih okvira i naočara za sunce obuhvata modele poznatih brendova: Gucci, Puma,  Moschino, Replay,  Baldinini, Vivienne Westwood, Lacoste, Salvatore Ferragamo, Valentino, Missoni i dr.

Moderne i interesantne dioptrijske i naočare za sunce u ponudi prate modne trendove i ispunjavaju visoke standarde kvaliteta. Ponuda dioptrijskih stakala različitih proizvođača dopunjena je asortimanom kontaktnih sočiva svih vrsta i pratećim priborom.

Za sve sugrađane koji imaju problema sa sluhom u Centru za korekciju sluha „Sani Optik“ nudimo savremena tehnološka rješenja slušnih aparata.

“Iskustvo i tradicija višedecenijskog poslovanja na domaćem tržištu nalažu da kontinuirano održavamo kvalitet proizvoda i usluga. Redovno proširujemo naš asortiman novim brendovima okvira u skladu sa savremenim modnim trendovima, kao i dioptrijskih sočiva i slušnih aparata. Usluge ugradnje dioptrijskih stakala u okvire, podešavanja slušnih aparata, preporuke odgovarajućeg modela dioptrijskih ili naočara za sunce stalno se unapređuju praćenjem najviših evropskih i svjetskih standarda. Briga o zdravlju i stilu naših klijenata je prioritet poslovanja”, ističu iz Sektora marketinga i prodaje "Sani-Group”, poslovnog sistema u okviru kojeg posluje i “Sani Optik”.

Pod sloganom “Zdravlje sa stilom” kompanija “Sani Optik” posluje u preko 30 gradova u Srbiji, kroz mrežu od 43 specijalizovane prodavnice za promet medicinskim sredstvima na malo.

„Sani Optik“ Trebinje

Kralja Petra I Oslobodioca br. 1

tel. 066/582-305, 059/490-188


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: