Učesnici “Dukatfesta” na prijemu u Gradskoj upravi | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Učesnici “Dukatfesta” na prijemu u Gradskoj upravi

Izvor: Grad Trebinje | Datum:20.06.2017.

Ovogodšnji 10. “Dukatfest” osim u Banjaluci održaće se i u Trebinju. Danas u prostorijama Gradske uprave upriličen je prijem za učesnike „Dukatfesta“ 2017. U ime Gradske uprave prisutne je pozdravio zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić i načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Zoran Milošević.

„Čast mi je i veliko zadovoljstvo, da vas pozdravim u ime Gradske uprave Trebinja, povodom 10. jubilarnog u Republici Srpskoj i po prvi put u Trebinju internacionalnog festivala folklora „Dukatfest“ i zaželim dobrodošlicu našim gostima iz Poljske, Indonezije i Portorika“, rekao je Ćurić.

Gradska uprava Trebinje je s radošću prihvatila da bude domaćin ovog svojevrsnog festivala folklora, smatrajući da on promoviše baštinjenje vrijednosti svih naroda i kultura. Smotra folklora je dobra prilika da se nauči o kulturi drugih naroda i njihovoj tradiciji.

„Želim da Vas uvjerim da je Grad Trebinje grad otvorenog srca prema svim ljudima dobre volje, bez obzira na različitost u naciji, vjeri, kulturi, običajima, boji kože“, dodao je zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: