„Trojka iz bloka“ za porodicu Popovac | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

„Trojka iz bloka“ za porodicu Popovac

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:27.07.2017.

Srđan Miličić pobjednik je sportsko-humanitarnog turnira u šutiranju trojki pod nazivom „Trojka iz bloka“, koji je sinoć održan na sportskim terenima „Srđan Aleksić“.

Turnir u ovoj „košarkaškoj dispiplini“ drugi put je organizovan u Trebinju – zahvaljujući organizaciji „Srbi za Srbe“ iz Beograda, koja slične humanitarne akcije godinama priređuje širom Srbije.

Na takmičenje se prijavilo oko 100 naših sugrađana, koji su uplatom skromnih kotizacija – u iznosu od 5 KM i sponzorstva, pomogli socijalno ugroženoj porodici Popovac sa Ljubomira.

„U isto vreme promovišemo sport, zdrave vrednosti, druženje među ljudima, a pritom sakupljamo sredstva za nekoga kome je to zaista potrebno. Po broju prijavljenih učesnika turnir je ispinio očekivanja“, rekao je Mladen Matijašević, direktor ovog projekta.

Turniri „Trojka iz bloka“, u organizaciji humanitarnog udruženja „Srbi za Srbe“ održavaju se širom svijeta, a podržali su ih brojne javne ličnosti, poput Dejana Bodiroge, Danila Ikodinovića, Borisa Malagurskog, Saše Starovića i drugih.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: