Nestao Radivoj Gutić, dopisnik "Večernjih novosti" iz Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nestao Radivoj Gutić, dopisnik "Večernjih novosti" iz Trebinja

Datum:19.05.2015.

Radivoj Gutić (54), novinar i stalni dopisnik "Večernjih novosti" iz Trebinja, nestao je pre dva dana i porodica poziva sve građane da pomognu u njegovom pronalasku!

Gutić je u nedelju naveče 17. maja iz Trebinja krenuo na put za Beograd i to tada mu se izgubio svaki trag. Njegove kolege kažu da je oko 22.45 časova seo u autobus, prevozničke firme "BS turs", i da je oko sedam ujutro trebao da stigne u Beograd. Međutim, od tada porodici se nije javljao i nedostupan je na mobilni telefon.

- Od nedelje naveče porodica s njim nije bila u kontaktu i uopšte ne znaju da li je stigao u Beograd. Celi slučaj danas su oko 12 časova prijavili policiji i pozivamo sve ljude, koji imaju informacije o njegovom kretanju, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili na dežurni broj 122 - rekao je šef dopisništva "Večernjih novosti" u RS Srđan Mišljenović.

Gutić ima prosedu kosu i visok je oko 170 centimetara. Po odlasku iz kuće na sebi je nosio tamno plave farmerke, plavu košulju dugih rukava, laganu crnu jaknu, a preko ramena je nosio crnu torbu. Zbog zdravstvenih problema u poslednje vreme se kretao veoma sporo i uz pomoć drvenog štapa.

Nakon prijave nestanka policija je raspisala potragu za Radivojem Gutićem, a dodatnim proverama utvrđeno je da je autobusom ušao na teritoriju Srbije.

- Granična policija registrovala da je Gutić, zajedno sa ostalim putnicima, prešao granicu u ponedeljak oko dva sata ujutro na prelazu Vardište. Međutim, još nije poznato da li je stigao u Beograd i za njim se intenzivno traga - rekla je portparol CJB Trebinje Rajna Parežanin.

O. M. / Press RS


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: