Dodik i Cvijanović na školi lidera u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dodik i Cvijanović na školi lidera u Trebinju

Izvor: Herceg TV | Datum:10.08.2017.

U organizaciji Unije studenata Republike Srpske u okviru manifestacije „Dani mladih“ 11. i 12. avgusta u Trebinju će biti održana „Škola lidera“.

Srodna slika

Riječ je o tradicionalnom dvonevnom seminaru o liderstvu tokom kojeg najeminentnije ličnosti iz političkog, kulturnog i javnog života Srpske i regiona svoje bogato znanje i iskustvo prenose na studentske predstavnike sa oba javna univerziteta u Srpskoj.

Prvog dana seminara predavanja će održati gradonačelnik Trebinja Luka Petrović i Ilinka Unković, profesor Fakulteta za proizvodnju i menadžment Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Narednog dana o liderstvu će govoriti predsjednica Vlade RS Željka Cvijanović, vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije i Nenad Nešić, direktor JP Putevi Republike Srpske.

Poziv za predavanje upućen je i Petru Đokiću, ministru industrije, energetike i rudarstva u Vladi Srpske.

Istog dana, u amfiteatru Hercegovačke Gračanice, predavanje bi trebao održati i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Svečano otvaranje „Škole lidera“ je u petak, 11. avgusta u Kulturnom centru Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: