Počeo nastavak snimanja »Mliječnog puta« | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Počeo nastavak snimanja »Mliječnog puta«

Datum:27.05.2015.

Nastavak snimanja filma "Na mliječnom putu" proslavljenog svjetskog režisera Emira Kusturice započeo je na Mokroj gori, gdje će se nekoliko dana snimati nedostajuće scene, da bi cjelokupna ekipa u Trebinje stigla 28. maja.

Počeo nastavak snimanja »Mliječnog puta«Na Klobuku pored Trebinja, glavnom mjestu snimanja, gdje je na imanju Trebinjca Radovana Orbovića sagrađen i objekat željezničke stanice, sa bunarom i pratećim staničnim objektima, već je stigla ekipa scenarista i svakodnevno izrađuju potrebne rekvizite za nedostajuće scene.

"Scenaristi rade još od 1. maja, a za potrebe filma je sada nabavljen i veliki satni mehanizam koji radi na agregat, urađeni su vanjski lusteri na objektu stanice, ulazna vrata, izrađuju se odlivci različitih rekvizita za snimanje, postavljena je i vještačka krošnja na stablo trešnje koje je ovdje doneseno još prošle godine", kaže Radovan Orbović, koji je u vrijeme pauze snimanja bio zadužen za čuvanje objekta i održavanje terena.

Najzanimljivije mu je, kaže, bilo ljetos sa kćerkama Monike Beluči jer i sam ima unučiće i priznaje da je najsrećniji kada se igra s njima.

"Kad su ove dvije djevojčice prvi put došle plan je bio da se ne zadržavaju dugo, ali su one od tada jedva čekale da dođu. Ja sam ih vodio da im pokažem komšijske krave koje su za njih bile čudo, a kad sam ih uzjahao na komšijskog konja, koji je inače izuzetno miran, nisu htjele da idu, a sutradan su donijele trake i vezale mu kikice", priča s osmijehom Radovan.

Kaže da mu je rečeno da domaći glumci dolaze uskoro na snimanje.


Izvor: Nezavisne novine


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: