Dječija nedjelja od 2. do 8. oktobra, pod sloganom „Dječiji svijet-moj svijet“ | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dječija nedjelja od 2. do 8. oktobra, pod sloganom „Dječiji svijet-moj svijet“

Izvor: Grad Trebinje | Datum:28.09.2017.

U Trebinju će i ove godine biti obilježena tradicionalna manifestacija „Dječija nedjelja“ od 2. do 8. oktobra, pod sloganom „Dječiji svijet-moj svijet“.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Trebinje, a učesnici su: Vrtić JU „Naša radost“, Obdanište „Sveta Evgenija-Carica Milica“, Dječija igraonica „Ciciban“, OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, OŠ „Vuk Karadžić“ i OŠ „Sveti Vasilije Ostroški“, Osnovna muzička škola Trebinje,  Udruženje roditelja i djece sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“ i JU Centar za socijalni rad Trebinje.

„Dječija nedjelja“ se obilježava širom Republike Srpske u prvoj sedmici oktobra. Cilj manifestacije je da se šira javnost upozna sa potrebama djece, skrene pažnja i podigne svijest o odgovornosti porodice, škole i drugih institucija u čijoj nadležnosti je briga za dobrobit djece i zaštita njihovih prava.

Program manifestacije možete preuzeti OVDJE


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: