Najava: I u Gacku obilježavanje nedjelje djeteta | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Najava: I u Gacku obilježavanje nedjelje djeteta

Izvor: gacko-rs.info | Datum:29.09.2017.

Danas je u prostorijama Centra za djecu sa posebnim potrebama „Rastimo zajedno“ održan sastanak o planovima za obilježavanje manifestacije "Nedjelja djeteta", pod sloganom „Dječiji svijet – moj svijet“, koja je ove godine planirana u periodu od 02. do 08 oktobra.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Centra za djecu sa posebnim potrebama „Rastimo zajedno“, JU „Dječiji vrtić“ i predstavnici OO Crvenog krsta Gacko.

Dogovoren je sljedeći program obilježavanja, koji je podložan promjenama u zavisnosti od vremenskih uslova:

Srijeda, 04. oktobar, sa početkom u 10:30 časova – „Igre bez granica“, koje će se održati u dvorištu Centra za djecu sa posebnim potrebama „Rastimo zajedno“. Realizaciju ove aktivnosti dodatno će pomoći učenici Osnovne i Srednje škole, a koji su volonteri Crvenog krsta i Centra za djecu sa posebnim potrebama.

Četvrtak, 05. oktobar, sa početkom u 10 časova – šetnja kroz grad (sa balonima na kojima će biti ispisane poruke). U toku šetnje, planirana je i posjeta Opštini Gacko i druženje mališana Dječijeg vrtića sa zamjenikom načelnika.

Petak, 06. oktobar, sa počekom u 10 časova – kulturno-umjetnička priredba „Djeca djeci“, u prostorijama Dječijeg vrtića.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane građane naše opštine da podrže ovu manifestaciju i budu dio planiranih aktivnosti.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: