Uskoro svečano otvaranje VOKEL-a u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Uskoro svečano otvaranje VOKEL-a u Trebinju

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:01.10.2017.

Jedna od vodećih firmi regiona stigla je u Trebinje. Za sve zainteresovane kupce, VOKEL d.o.o će svoja vrata svečano otvoriti uskoro. A tamo ćete naći sve što vam je potrebno: vodomaterijal, keramika, sanitarije, klimatizacija, centralno grijanje, laminati i parketi.

Novootvoreni poslovni kompleks Vokel-a nalazi se na samoj tromeđi Cene Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Prodajni objekat ove firme od centra Trebinja udaljen je svega nekoliko kilometara i prostire se na 1200m².

U Vokel-u je zadovoljan kupac na prvom mjestu. Svi oni koji pređu granicu, a odluče kupiti nešto iz bogatog asortimana ove firme mogu očekivati povrat PDV-a.

Vokel d.o.o. je trgovačko društvo koje već više od dvije decenije djeluje na tržištu BiH i izvan njega od svog osnivanja 1989. godine. Napornim radom i upornošću, Vokel se razvio u prepoznatljivi brend i postao sinonim kvaliteta i pouzdanosti.

Zahvaljujući kupcima koji su prepoznali kvalitet, Vokel je postao vodeći brand na cijelom tržištu BiH i šire.

Posjetite VOKEL na adresi Todorići bb, pogledajte našu ponudu i odaberite najbolje za Vas!

Telefon za BiH:  +38759/490-210

Telefon za HR:  +38591/234 5622

Fax: +38759/490-211

E-pošta: [email protected]


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: