Apsolutni rekord: Za jedan dan u biblioteku učlanjeno 5.450 osoba | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Apsolutni rekord: Za jedan dan u biblioteku učlanjeno 5.450 osoba

Izvor: Srna | Foto: Srna | Datum:11.11.2017.

U Narodnu biblioteku "Filip Višnjić" u Bijeljini za dan se učlanilo 5 450 građana koji su iskoristili povoljnosti povodom obilježavanja Dana biblioteke i 85 godina njenog rada, rekao je novinarima direktor Biblioteke Jovan Cvjetković.

Narodna biblioteka "Filip Višnjić" u Bijeljini - Foto: SRNA

"Time je nadmašen prošlogodišnji rekord od, takođe, velikih 4.200 građana učlanjenih u jednom danu, istakao je Cvjetković.

Cvjetković je podsjetio da Narodna biblioteka "Filip Višnjić" godinama unazad omogućava građanima Bijeljine jedan dan u novembru značajan popust na godišnju cijenu članarine, što je omogućeno i juče.

Godišnja članirana za odrasle juče je umjesto 20 KM bila tri KM, za studente, penzionere i srednjoškolce tri umjesto 10 KM, a za osnovce jednu umjesto pet KM.

Cvjetković je naveo da iz godine u godinu raste i broj posjetilaca Biblioteke koja je prošle godine imala više od 8.000 članova i 146.000 posjetilaca.

On je dodao da će ove godine broj članova i posjeta Biblioteci biti nadmašen.

Cvjetković je zahvalio građanima koji su se učlanili u Narodnu biblioteku "Filip Višnjić" i postali dio velike porodice ljubitelja knjige i pisane riječi.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: