JP „Radnik“ d.o.o. Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

JP „Radnik“ d.o.o. Trebinje

Izvor: Herceg TV | Datum:26.11.2017.

JP „Radnik“ zvanično je počeo sa radom krajem februara 2017. godine. U okviru svoje djelatnosti za koju je registrovano JP „Radnik“ akcenat smo stavili na izvođenje građevinskih, fasadnih, molerajskih radova kao i usluge čišćenja i održavanja za koju su naši klijenti posebno zainteresovani. Jedan od razloga osnivanja jeste pružanje usluga trećim licima, što preduzeću daje komercijalni karakter.

„Od osnivanja JP „Radnik uspješno je realizovao više poslova. Neka od njih su vezana za nadogradnju poslovnih objekata, izradu fasada, krečenje poslovnih prostora, privatnih stanova i zgrada, rekonstrukcije krovova, kao i usluge čišćenja poslovnih prostora i zgrada“, rekao je direktor Lazar Prcović.

Posebno treba istaći saradnju koje je ovo preduzeće ostvarilo sa Udruženjem etažnih vlasnika u stambenim zgradama, koji su poslove održavanja i krečenja ulaza povjerili „Radnik“-u. Pored Udruženja etažnih vlasnika stambenih zgrada JP „Radnik“ ima sklopljene ugovore sa privatnim licima u pogledu održavanja i čišćenja poslovnih objekata.

Sva zainteresovana lica mogu da se obrate ovom preduzeću na kontakt telefon 059/220-332 ili email: [email protected] ili lično u prostorijama preduzeća na adresi UL. Cara Lazara br. 12 Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: