Ponuda za novogodišnje i božićne čestitke | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ponuda za novogodišnje i božićne čestitke

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:27.11.2017.

Novogodišnji i božićni praznici prikladni su da ih čestitate svojim poslovnim partnerima i klijentima putem HERCEG TELEVIZIJE.

Herceg Televizija kao najgledanija televizija na području istočne Hercegovine, te najgledanija regionalna televizija na platformi m:tel IPTV, a koja istovremeno svoj signal emituje na području cijele Republike Srpske, dijela Federacije BiH, Evrope, Amerike i Australije putem platforme NET TV, kroz svoju programsku šemu ustupiće 5 termina dnevno za emitovanje čestitki u formatu telopa, sa nazivom Vaše firme, adresom i brojem telefona.

Praznična čestitka ujedno će biti i Vaša reklama.

Čestitke ćemo emitovati pet puta dnevno u periodu od 26. decembra 2017. do 14. januara 2018. godine. Cjenovnik smo prilagodili prilikama u kojim poslujemo, tako da će dnevna cijena emitovanja iznositi samo 20,00 KM.

Kontakt osoba za dodatne informacije i potvrđivanje emitovanja: Milica Mitrović – marketing Herceg TV; mejl:  [email protected], telefon: 066/331-555.                                      

Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: