Radio Gacko – 25 godina sa vama | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Radio Gacko – 25 godina sa vama

Izvor: Radio Gacko | Datum:07.12.2017.

Radio Gacko danas obilježava 25 godina postojanja i rada. Na sjednici SO-e  održanoj 7. decambra 1992. godine, donesena je odluka o formiranju elektronskog lokalnog informativnog glasila.

Eksperimentalni program je emitovan dvadesetak dana na ultrakratkotalasnoj frekvenciji 88,1 MHz, a redovno emitovanje programa je uslijedilo sa prvim danima 1993. godine.

Tokom svih godina postojanja zaposleni u ovom mediju objektivno i profesionalno su informisali slušaoce o svim aktuelnim temama vezanim prvenstveno za opštinu Gacko, a potom i okruženje iz različitih sfera – privrede, politike, obrazovanja, kulture, sporta.

Zahvaljujući sajtu Opštine Gacko i web stranici Radio Gacka, doprli smo do slušalaca na svim meridijanima. Tokom četvrt vijeka postojanja i rada Radio Gacko je postao istinski javni servis građana, sa kvalitetnim informativnim i marketinškim uslugama. Nosilac je dozvole za zemaljsko emitovanje programa od strane Regulatorne agencije za komunikacije BiH. Program emitujemo na ultrakratkom talasu frekvencije 90 megaherca.

Povjerenje i podrška koji su nam svih ovih godina pružali naši slušaoci je veliki podstrek za dalji rad a posebno činjenica da nam vjeruju. U godinama koje dolaze radićemo na profesionalnom usavršavanju i tehničkom osavremenjivanju, osluškujući i dalje pohvale, sugestije i kritike naše vjerne slušalačke publike.

„Želim da pohvalim vaš profesionalizam koji je evidentan, i na koji u ovoj opštini, siguran sam, niko nema primjedbi, kako mi koji se bavimo politikom, tako ni građani Gacka“, rekao je u čestitki upućenoj redakciji Radio Gacka, zamjenik načelnika Radoica Antunović, i dodao:

„Radio Gacko je objektivan medij koji prenosi realnu sliku naše opštine. Cijenim to što se trudite da afirmišete sve ono što je pozitivno, a tiče se svekolikog života naše lokalne zajednice. U ime rukovodstva opštine Gacko i u svoje lično ime želim vam puno uspjeha u daljem radu, a mi ćemo se potruditi da vam u narednom periodu stvorimo bolje uslove  za profesionalno obavljanje vaše djelatnosti.“

Zahvaljujemo našim brojnim slušaocima na lijepim čestitkama i željama kao i porukama podrške koje su nam uputili danas povodom našeg jubileja.

Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: