U Gorici se otvara šalter “Pošta Srpske” | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U Gorici se otvara šalter “Pošta Srpske”

Izvor: Radio Trebinje | Datum:14.12.2017.

Naredne godine šalter „Pošta Srpske“ trebalo bi da bude otvoren i u naselju Gorica.

Ovo je saopšteno na službenoj stranici Gradske uprave, nakon sastanka gradonačelnika Trebinja Luka Petrović sa direktorom „Pošta Srpske“ Jasminkom Krivokućom i trebinjske područne jedinice ovog preduzeća Jovom Kraljevićem.

Na sastanku se govorilo o unapređenju i modernizaciji usluga „Pošta Srpske“ prema građanima Trebinja, te o planovima u narednom periodu.

„Želimo da što većem broju građana Trebinja omogućimo bolju i kvalitetniju  uslugu i u tom smislu veoma nas raduje skora realizacija planova kada je u pitanju lakše korištenje naših usluga, a tiču se otvaranja još jednog našeg šaltera u Trebinju“, rekla je nakon sastanka direktor „Pošta Srpske“ Jasminka Krivokuća.

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović je izrazio zadovoljstvo otvaranjem šaltera „Pošta Srpske“ u Gorici.

„Želja nam je da mještanima najveće mjesne zajednice u Trebinju omogućimo lakši pristup i korištenje usluga ‘Pošta Srpske’ i veoma sam zadovoljan što će se to u narednoj godini i realizovati otvaranjem još jednog šaltera”, rekao je Petrović, dodajući da  ovo nije jedini projekat koji će se realizovati u ovoj mjesnoj zajednici.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: