NOVO PRIZNANJE NAJBOLJEM HERCEGOVAČKOM STUDENTU U SRBIJI: Milici Šipovac nagrada Fonda „Slađana Đorđević“ | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

NOVO PRIZNANJE NAJBOLJEM HERCEGOVAČKOM STUDENTU U SRBIJI: Milici Šipovac nagrada Fonda „Slađana Đorđević“

Izvor: Slobodna Hercegovina | Foto: Slobodna Hercegovina | Datum:18.12.2017.

Nagrade Medicinskog fakulteta u Novom Sadu i Fonda „Slađana Đorđević“ se već 23 godine dodjeljuju studentima druge godine stomatologije i medicine za ostvareni uspjeh na prvoj godini studija i doktorima stomatologije i medicine za ostvareni uspjeh na završnoj godini studija.

Fond je osnovan u sjećanje na tragično preminulu Slađanu Đorđević, studentkinju prve godine stomatologije.

Ovogodišnja dodjela nagrada, kojoj su prisustvovali predstavnici pokrajinske skupštine, profesori Medicinskog fakulteta, predsjednica Fonda Vesna Đorđević i brojni gosti je održana 15. decembra u Skupštini autonomne pokrajine Vojvodine.

Nagradu za ostvareni uspjeh na završnoj godini studija stomatologije je uručena Milici Šipovac koja  trenutno  pohađa postdiplomske doktorske studije na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, smjer Klinička istraživanja.

Nevesinjka Milica Šipovac ovu nagradu je dobila i na kraju prve godine studiranja.

– Nagradu sam dobila i na prvoj godini studija i to me je dodatno motivisalo da se posvetim učenju i završim osnovne studije u predviđenom roku – rekla je Milica Šipovac čija je prosječna ocjena na studijama 9,78 što je sa pravom stavlja na vrh liste najboljih hercegovačkih studenata u Srbiji.

Tekst: Trifko Ćorović/Slobodna Hercegovina


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: