Презентован интегрисани туристички производ требињске туристичке зоне | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Презентован интегрисани туристички производ требињске туристичке зоне

Извор: Туристичка организација Града Требиња | Датум:22.12.2017.

Данас је у Бања Луци одржана конференција “Интегрисани туристички производ Републике Српске и актуелно законодавство у туризму Републике Српске” у којој су учешће узели представници Министарства трговине и туризма РС, ТОРС-а и локалних туристичких организација са простора читаве Републике Српске.

Kонференцију је званично отворио г-дин Александар Ђурић, савјетник Министра трговине и туризма РС, док су за уводно обраћање били задужени г-ђа Нада Јовановић, директорица ТОРС-а и г-дин Остоја Барашин, директор Туристичке организације Бања Лука и предсједник Kоординационог одбора ТОРС-а.

Kонференција је била конципирана у два (2) панела и то: Интегрисани туристички производ Републике Српске и актуелно законодавство у туризму.

У оквиру првог панела Kонференције одржане су презентације девет (9) туристичких производа Републике Српске према туристичким зонама, којом приликом је интегрисани туристички производ требињске туристичке зоне презентовао г-дин Марко Радић, директор Туристичке организације Требиње, а поред њега представник требињске туристичке зоне на Kонференцији био је и г-дин Никола Бајовић, директор Туристичке организације Билећа.

Други панел Kонференције био је везан за актуелно законодавство у туризму, а у оквиру овог панела присутнима су се обратили г-ђа Драгана Ристић, помоћник Министра за трговину и туризам РС, те представници АПИФ-а и Пореске управе РС.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: