Упозорење возачима на поледицу и одроне | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Упозорење возачима на поледицу и одроне

Извор: СРНА | Фото: Илустрација | Датум:23.12.2017.

Ауто-мото савез Републике Српске упозорио је јутрос возаче на поледицу које има на путевима преко планинских превоја, надвожњака, мостова и на прилазу тунелима, као и на учестале одроне, посебно на путним правцима Кнежево-Турбе и Добро Поље-Брод на Дрини.

Резултат слика за poledica

Из АМС-а упозоравају возаче на јаке ударе вјетра на дионицама на југозападном подручју.

На магистралном путу Клашнице један-Прњавор због изградње ауто-пута Бањалука-Добој, у зони укрштања са магистралним путем, измијењен је режим одвијања саобраћаја.

На магистралном путу Бањалука-Јајце на локалитету Српских Топлица због клизишта саобраћај се одвија успорено, наизмјеничним пропуштањем возила.

У току је изградња новог моста преко ријеке Зовидолке на регионалном путу Невесиње-Берковићи у мјесту Зови До. Саобраћај се одвија једносмјерно, преко привремено изграђеног моста у непосредној близини и регулисан је привременом саобраћајном сигнализацијим.

Кроз град Бијељину и даље је на снази забрана саобраћаја за све категорије возила у улицама 27. марта и Српске војске. Путничка возила преусмјеравају се на градске улице, а саобраћај теретних возила одвија искључиво обилазницом.

На регионалном путу Површнице-Лопаре завршена је планирана санација клизишта, али с обзиром на оштећења која нису обухваћена предметним радовима, остаје на снази забрана саобраћаја теретних возила, која су преусмјерена на путни правац Лопаре-Прибој-Бањ Брдо.

У Бањалуци ће данас због одржавања манифестације "Зимзоград" до 21.00 час вечерас бити обустављен саобраћај у Улици Краља Петра И Карађорђевића, на дијелу од раскрснице са Улицом Милана Тепића до раскрснице са Улицом Марије Бурсаћ.

На подручју Федерације БиХ због санације клизишта На магистралном путу Јабланица-Прозор саобраћај се одвија наизмјенично, једном траком. Једном траком саобраћај се одвија и на магистралном путу Ресановци-Дрвар, гдје је дошло до урушавања потпорног зида.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: