Већи одрон на магистралном путу Билећа-Требиње | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Већи одрон на магистралном путу Билећа-Требиње

Извор: СРНА | Фото: Илустрација | Датум:28.12.2017.

На дионици магистралног пута Билећа-Требиње, у мјесту Орах, саобраћа се једном коловозном траком, због већег одрона, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

odron-trebinje-bileca-orah


Одрони земље и камења на коловоз учестали су и на осталим путевима који воде кроз усјеке и поред камених косина, посебно на путним правцима Kнежево-Турбе и Добро Поље-Брод на Дрини.

На већини путева у Републици Српској јутрос се саобраћа по влажним или мокрим коловозима, а из АМС возаче упозоравају и на повремено јаке ударе вјетра.

Због активираних клизишта, једном траком, наизмјенично, саобраћа се на дионици магистралног пута Бањалука-Јајце, локалитет Српских топлица, те на регионалним путевима Kарановац-Kнежево, у мјесту Љубачево, и дионици Укрина-Горња Вијака и Братунац-Дрињача.

У Федерацији БиХ саобраћај се одвија по влажном или мокром коловозу, а опрез је неопходан и због мјестимично јачих удара вјетра, као и учесталих одрона на бројним дионицама.

Једном траком, наизмјенично, саобраћа се на магистралном путу Јабланица-Прозор, због санације клизишта, те на магистралном путу Ресановци-Дрвар, због урушавања потпорног зида.

На граничним прелазима јутрос нема дужих чекања.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: