Mladi DNS-a podijelili paketiće mališanima iz socijalno ugroženih porodica | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Mladi DNS-a podijelili paketiće mališanima iz socijalno ugroženih porodica

Izvor: Saransak | Foto: Herceg TV | Datum:12.01.2018.

Aktiv mladih Demokratskog narodnog saveza iz Trebinja darovali su 40 poklon paketića socijalno ugroženoj djeci Trebinja povodom nastupajuće Pravoslavne nove godine, ali i proteklog Božića.

Predsjednik Akriva mladih DNS-a Trebinje Bojan Šapurić kaže da je ovo treća godina zaredom da podmladak njihove stranke dijeli paketiće trebinjskim mališanima lošijeg materijalnog statusa, prema spiskovima Centra za socijalni rad Trebinje.

“Ovo je samo nastavak aktivnosti mladih DNS-a Trebinje, jer smo u prošloj godini, između ostalog, posjećivali sa prigodinim poklonima i socijalno ugrožene porodice, uređivali obale rijeke Trebišnjici, uređivali kupalište Jazina, darivali krv, a upriličili smo i niz humanitarnih akcija za pomoć u liječenju naših sugrađana, poput akcije za mladog Trebinjca Danijela Pudara Džaju”, podsjetio je Šapurić.

On kaže da je planom rada usvojeno još više sličnih humanitarnih aktivnosti mladih DNS-a koji žele da što više i snažnije daju doprinos humanitarnom radu i volonterizmu u Trebinju…

#hercegtelevizija, #hercegrtv, #hercegtv, #mladidns, #dns, #trebinje, #humanost
Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: