Komunalna policija naložila uklanjanje kioska na Gradini | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Komunalna policija naložila uklanjanje kioska na Gradini

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:25.01.2018.

Na lokalitetu Gradina u blizini Doma penzionera više nema kioska koji je kao nefunkcionalan narušavao izgled toga dijela grada.Provjerili smo u Odjeljenju za inspekcijske i poslove komunalne policije i dobili odgovor da je početkom mjeseca januara 2018. godine komunalna policija izdala Rješenje za uklanjanja bespravno postavljenog kioska i da je isti uredno uklonjen o trošku vlasnika.

Postoji još nekoliko izdatih Rješenja za uklanjanje bespravno postavljenih kioska i njihovo uklanjanje se očekuje u narednim danima.

Po okončanju akcije vezane za kontrolu kioska, vršiće se kontrola bespravno postavljenih bilborda, reklama, panoa i slično, te se upućuje apel svim vlasnicima bespravno postavljenih reklamnih objekata da demontiraju iste, kako ne bi dolazili u situaciju da se isti uklanjaju u skladu sa zakonskim propisima, koji nalažu kaznene mjere i ukanjanje o trošku vlasnika.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: