Svi na šišanje: Dvadeset trebinjskih salona organizuje akciju 'MAKAZAMA ZA MALU SOFIJU' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Svi na šišanje: Dvadeset trebinjskih salona organizuje akciju 'MAKAZAMA ZA MALU SOFIJU'

Izvor: Radio Trebinje | Datum:27.01.2018.

Veliki broj privrednika i građana Trebinja i Hercegovine uključilo se u akciju prikupljanja pomoći za desetomjesečnu Sofiju Radovanović, koja ima tešku dijagnozu tumora na jedinom oku, preostalom poslije operativnog zahvata na KC Beograd.

Dvadeset trebinjskih frizerskih salona ovim povodom sutra organizuje humanitarnu akciju „Makazama za malu Sofiju“, u kojoj će cjelokupan ili veći dio sutra ostvarenog prihoda već u ponedjeljak uplatiti na žiro račun na koji se prikupljaju  za ovu priliku.

Svi Trebinjci danas mogu iskoristiti priliku da posjetom svom frizeru i na ovaj način daju doprinos očuvanju zdravlja i mladog života male Sofije.

U ovoj akciji učestvuju saloni: „Saša“, „Paža“, „Veso“, „Mister Bin“, studio „Špirto i Jelica“, „Pepi“, „Jaguar“, „Roćko“, „Novčić“, „Team“, „Cveta“, „Barbi šop Centar“, „Sara“, „Štric Štric“, „Blam“, „Dvije šmizle“, „Mirjana Kuduz“, „Branka“, „Sneža“ i „Studio Gordana Lakenji“.

Za liječenje male Sofije Radovanović hitno su potrebna sredstva kako bi već 6. februara bila upućena na dalje liječenje u Lozanu, a u akciju prikupljanja pomoći već se uključio određen broj preduzetnika, predstavnika lokalne administracije, ugostitelja, taksista i svih ljudi dobre volje.

Žiro račun na koji svi građani mogu donirati sredstva otvoren je kod Sber banke na ime majke Vukice Radovanović:  5674415000-118321.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: