Počeo jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

Počeo jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Izvor: RTRS | Datum:22.02.2018.

Jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu pod sloganom "Odmor te čeka" počeo je danas. Posjetiocima će se predstaviti 12.000 izlagača iz 55 država, među kojima je i zemlja- partner ovogodišnjeg sajma Grčka.

Na 15.000 metara kvadratnih izložbenog prostora na Beogradskom sajmu, organizovana su  i tri prateća sajma - opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, vina i suvenira.

Za četiri decenije postojanja Sajam turizma, kao najprestižniju manifestaciju ovog tipa u ovom dijelu Evrope posjetilo je više od milion ljudi, a izlagalo je 180 država.

Otvaranju Međunarodnog sajma turizma i Sajma vina, prisustvovao je i ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković i ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Zlatan Klokić.

Sajam svake godine posjeti 75.000 ljudi, a organizatori ove godine očekuju rekordnu posjetu.

Podsjećamo, i TO Trebinje učestvuje na ovom sajmu. Promo štand se nalazi u hali broj 4 a sadrži 4 info pulta i dvije staklene vitrine, gdje su uz promotivni materijal turističkih subjekata, izloženi  prepoznatljivi i autentični hercegovački proizvodi kao što su vino, med, smokve, ljekovito bilje, suveniri i različiti proizvodi kućne radinosti.


Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: