Vlada Srpske: Utvrđen set zakona za povećanje plata | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

Vlada Srpske: Utvrđen set zakona za povećanje plata

Izvor: RTRS | Datum:29.06.2018.

Vlada Republike Srpske utvrdila je na današnjoj sjednici set prijedloga zakona po hitnom postupku, čije izmjene i dopune će rezultirati povećanjem ličnih primanja svih zaposlenih u Srpskoj.

Vlada je utvrdila Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o radu, Prijedlog zakona o platama zaposlenih u organima uprave, Prijedlog zakona o platama zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske, navodi se u saopštenju iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

U setu zakonskih rješenja, utvrđenih na današnjoj sjednici, su i Prijedlog zakona o platama zaposlenih u oblasti prosvjete i kulture, Prijedlog zakona o platama zaposlenih u javnim službama i Prijedlog zakona o platama zaposlenih u institucijama pravosuđa Republike Srpske.

Utvrđeni su i Prijedlog zakona o platama zaposlenih lica u javnim ustanovama u oblasti zdravstva i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o platama i naknadama sudija i javnih tužilaca u Republici Srpskoj.

Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: