Nevesinje promovisalo industrijsku zonu | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

Nevesinje promovisalo industrijsku zonu

Izvor: Herceg TV | Foto: Opština Nevesinje | Datum:19.08.2015.

Na poslovnom forumu, održanom u organizaciji opštine Nevesinje u sklopu Nevesinjske olimpijade na Bratačkom lugu, načelnik Momčilo Šiljegović upoznao je privrednike iz Nevesinja i regiona sa mogućnostima ulaganja i pogodnostima koje nudi Industrijska zona „Kilavci“ s ciljem povećanja investicija u opštinu Nevesinje.


Industrijska zona se nalazi između magistralnog puta Mostar-Gacko i regionalnog puta Konjic-Berkovići, a postojeće građevinske parcele idealne su za izgradnju novih industrijskih pogona i poslovnih subjekata.

Opština Nevesinje je kroz projekat "Uređenje infrastrukture u industrijskoj zoni Kilavci“ poboljšala uslove u Zoni i omogućila pristup postojećim građevinskim parcelama.

- Izgradnja se realizovala u okviru Projekta integrisanog lokalnog razvoja (ILDP), koji predstavlja zajedničku inicijativu Vlade Švajcarske i UNDP-a u BiH. Ukupna vrijednost projekta je 118.695 KM, od čega je učešće UNDP-a i Vlade Švajcarske 49.140 KM, a učešće opštine Nevesinje je 69.555 KM-rekao je Šiljegović Tokom prezentacije podijeljene su brošure sa svim relevantim podacima u vezi sa industrijskom zonom.


Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: