Višković: Još se analizira povećanje plata | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

Višković: Još se analizira povećanje plata

Izvor: srna | Datum:08.02.2019.

Premijer Republike Srpske Radovan Višković istakao je da se još analizira u kom će se dijelu ići sa povećanjem plata i da će tek nakon toga javnost biti upoznata o svim detaljima.

Višković je rekao da je dao tu ideju o povećanju plata u dogovoru sa ministrom finansija Zorom Vidović, ali da za sada ne može da govori o detaljima.

- O ovoj temi ćemo da pričamo tek kad se bude napravio kompletan aranžman iz kojih izvora to treba da se radi, u kom obimu da se ide sa povećanjem i kome će biti ta povećanja namijenjena - rekao je Višković novinarima u Trebinju.

On nije precizirao na koga će se odnositi ovo povećanje plata, navodeći da će javnost o svemu biti obaviještena.

VLADA ĆE ISPUNITI PLAN PREDVIĐEN ZA PRVIH 100 DANA

Višković je rekao da će Vlada na čijem je čelu ispuniti plan predviđen za prvih 100 dana i da će, kada za to dođe vrijeme, sa ponosom izađi pred javnost.

On je novinarima u Trebinju rekao da ima još više od 40 dana da bi se govorilo o prvih 100 dana ove vlade.

- Pojavićemo se u Narodnoj skupštini i sa mnoštvom zakonskih rješenja koja će ići u pravcu mog ekspozea, a to su olakšice prema privrednim subjektima, kako bi se to reflektovalo na povećanje plata i zaposlenosti - naveo je Višković.

On je istakao da će tada sa ponosom izaći i pred građane, medije i Narodnu skupštinu Republike Srpske.


Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: