Ćurić: Timskim radom i znanjem do uspjeha | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

Ćurić: Timskim radom i znanjem do uspjeha

Izvor: RTRS | Datum:21.04.2019.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić istakao je da se nada da će budžet od 27,8 miliona KM biti dovoljan za neometano funcionisanje i rad sredine, kakva je Trebinje.

On je međutim naveo da ovaj grad trenutno ima određene probleme jer Hidroelektrana "Plat" jedno vrijeme ne radi i pitanje je hoće li proraditi do kraja godine.

Ćurić je rekao da će zbog toga budžet biti manji za milion i po do dva miliona KM, zbog čega je najavio mogućnost pronalaska nekog drugog sistema finansiranja.

Kada su u pitanju kapitalni projekti i investicije, gradonačelnik Ćurić je najavio završetak ranije započetog posla, prije svega početak izgradnje moderne Gradske pijace.

Pored ovoga, kako je rekao, Srbija će finansirati dva projekta, izgradnju Duhovnog centra "Mrkonjići" i hendek oko Starog grada, koji će u još većoj mjeri Trebinju dati na značaju i ljepoti.

Kao recept za uspjeh dobrih menadžera u gradovima i lokalnim zajednicama, Ćurić je istakao znanje, entuzijazam i energiju, i tima koji je okupljen oko njega kao gradonačelnika ali i ostalih kadrova u javnim i privatnim preduzećima u Trebinju, koje sve zajedno krasi timski rad.

 


Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: