Vučurević: Investitori stižu u Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

Vučurević: Investitori stižu u Trebinje

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:07.09.2015.

Da bi Trebinje izraslo u pravi turistički grad potrebni su mu investitori a prvu priliku da ih privuče grad na Trebišnjici će imati 18. i 19. septembra kada će ugostiti 120 investitora na Velikoj investicionoj konferenciji koju organizuje Fondacija Konrad Adenauer, najavio je prvi čovjek Trebinja.

„Želim da se zahvalim direktoru fondacije gospodinu Dumelu koji je došao na tu ideju i istrajao. Trebinje će imati skup kakav se nije desio do sada u Bosni i Hercegovini, na kome će se lokalna zajednica ali i naši susjedi predstaviti investitorima“ , kaže Vučurević.

Predstavici Spoljnotrgovinske komore Njemačke i Njemačke ambasade, predstavnici ove fondacije, privatnih preduzeća i međunarodnih fondova i organizacija koji investiraju na području Bosne i Hercegovine stići će u Trebinje - najavljuje gradonačelnik. Na domaćinu je da ovu priliku iskoristi na pravi način.

„Trebinje će predstaviti ono što ima i nudi potencijalnim investitorima ali i naše razvojne planove. Pokušaćemo privući prije svega njemačke investitore“ , kaže Vučurević.

Osim domaćina na konferenciji će se predstaviti i gradovi iz Crne Gore , moguće i iz Hrvatske, pa je prema riječima gradonačelnika Trebinja to prilika da se susjedi povežu u zajedničku ponudu i zajedno privuku investitore.


Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: