Hercegovačke opštine u nastojanju da uspostave koordinaciju sektora privrede i obrazovanja | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

Hercegovačke opštine u nastojanju da uspostave koordinaciju sektora privrede i obrazovanja

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:30.10.2015.

Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja potpisala je Memorandume o saradnji sa gradonačelnikom grada Trebinja i načelnicima opština Bileća, Gacko i Nevesinje čime su započete aktivnosti na realizaciji projekta „COTON“ (Contributing to increased functionality and employability in Republika Srpska and Una-Sana Canton”) u ovim zajednicama.

Projekat će doprinijeti boljoj koordinaciji sektora obrazovanja i privrede te obučenosti radne snage u skladu sa potrebama tržišta rada u odabranim privrednim granama. Aktivnosti projekta u ovoj fazi odnose se na procjenu kapaciteta i mogućnosti saradnje sistema obrazovanja i privrede.

Projekat „COTON“ realizuje se u okviru aktivnosti ProgramaPrilikaPlus kojeg podržava Vlada Švajcarske a provodi Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća(RARS)" u saradnji sa lokalnim agencijama za razvoj.


Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: