HET obezbijedio 20000 KM za izgradnju parkinga ispred Bolnice Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

HET obezbijedio 20000 KM za izgradnju parkinga ispred Bolnice Trebinje

Datum:01.04.2016.

Hidroelektrane na Trebišnjici /HET/ obezbijedile su 20.000 KM za izgradnju novog parkinga ispred Bolnice Trebinje čime će znatno biti olakšan prilaz pacijentima, ali i kolima hitne pomoći koja, zbog nepravilnog parkiranja i prebukiranosti na parkingu, često nisu mogla prići ustanovi.

Direktor Bolnice Vaso Mijanović rekao je da je u planu da se poveća broj parking mjesta za pacijente, ali i za lica sa invaliditetom i za taksi vozila.

Prema njegovim riječima, biće postavljene dvije rampe, ulazna i izlazna, kako bi se uvelo više reda i obezbijedio nesmetan saobraćaj i prilaz bolnici što do sada nije bio slučaj.

Kako bi bar malo olakšali i uljepšali boravak pacijenata u toj ustanovi, Mijanović kaže da će biti uređen i okolni prostor, zasađene ukrasne biljke i postavljene klupe.

Mijanović kaže da je prioritet rukovodstva Bolnice da se poboljša zdravstvena zaštita pacijenata, te najavio da će u maju, nakon provedenog postupka javnih nabavki, početi i gradnja hemodijaliznog centra za što je obezbijeđeno milion KM.

Nakon otvaranja ovog centra planirani su radovi na rekonstrukciji operacionog bloka hirurškog odjeljenja ove Bolnice.

Hercegovci izražavaju zahvalnost rukovodstvu Bolnice što nastoji da poboljša uslove boravka u ovoj zdravstvenoj ustanovi, te što dovođenjem specijalista iz drugih centara omogućava brže i lakše rješavanje zdrvastvenih problema pacijenata iz ove regije.


Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: