Drašković zbog političkih podjela odustao od izgradnje aerodroma! | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

Drašković zbog političkih podjela odustao od izgradnje aerodroma!

Izvor: Herceg TV | Datum:05.04.2016.

Koncern "Svislajon" saopštio je danas da odustaje od izgradnje aerodroma na Zubcima!

U saopštenju za javnost kompanije rečeno je da ova investicija neće biti realizovana "s obzirom da ne postoji politički konsenzus o izgradnji aerodroma Zupci", kao i zbog informacije "da je Vlada Republike Srpske obezbijedila investitora i da će uskoro ući u realizaciju ovog projekta".

Iz koncerna su poručili da nastavljaju realizaciju projekta "Grad sunca" ali i dodaju da će projekat biti usporen "zbog kašnjenja Grada Trebinja na realizaciji ugovorenih investicionih obaveza".

Takođe, na kraju saopštenja dodaje se da će prvi čovjek "Svislajona" Rodoljub Drašković duži vremenski period biti angažovan na investicijama u Srbiji.

Podsjećamo, Skupština Grada Trebinja na poslednjoj sjednici donijela je odluku o prodaji zemljišta na Zupcima kompaniji "Svislajon" i već su započeli radovi na raščišćavanju terena, što je izazvalo burne reakcije opozicionog SNSD-a koji tvrdi da su odluke Skupštine donesene nezakonito i da je prodaja zemljišta nelegalna.

Opširnije gledajte danas u 17:00 časova u informativnoj emisiji "Glas Hercegovine"


Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: