Predstavnici Elektroprivrede HZ HB u posjeti HE Trebinje 1 | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

Predstavnici Elektroprivrede HZ HB u posjeti HE Trebinje 1

Izvor: HET | Foto: HET | Datum:07.07.2021.

Nakon uspostavljene uspješne saradnje između HE na Trebišnjici i PHE Čapljina u cilju zajedničke proizvodnje električne energije u PHE Čapljina tokom 2020., koja je nastavljena i u 2021. godini, HE na Trebišnjici i PHE Čapljina su nastavile saradnju i na drugim poljima, a to se najviše ogleda u pružanju određene pomoći prilikom remontnih radova u elektranama i razmjeni iskustava po pitanju revitalizacije istih.

Ovim povodom, predstavnici Pogona HE Trebinje 1 su u januaru mjesecu prošle godine posjetili PHE Čapljina, a sada je na red došla posjeta predstavnika svih hidroelektrana u sistemu Elektroprivrede HZ HB Hidroelektrani Trebinje 1.

Posjeta je organizovana u ponedjeljak 05. jula 2021. godine, a dobrodošlicu gostima osim predstavnika Pogona HE Trebinje 1 su poželjeli i članovi Uprave Preduzeća g. Ilija Tamindžija i g. Milan Mitrović. Domaćini su sa gostima obišli sve dijelove elektrane i branu, nakon čega su uz radni ručak nastavili druženje i razmjenu iskustava vezanih za održavanje elektrana i revitalizaciju istih.

Na kraju posjete gosti su iskazali zahvalnost na dočeku i oduševljenje našom elektranom, a takođe i pozvali predstavnike HET-a da posjete i druge elektrane u sistemu Elektroprivrede HZ HB.


Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: