Počinje gradnja velikog šoping centra u Banja Luci | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

Počinje gradnja velikog šoping centra u Banja Luci

Izvor: RTRS | Datum:30.05.2016.
U Banjaluci, u centru grada, počelo je sređivanje terena za tržni centar koji će se graditi na sadašnjem parkingu Auto-škole.


Objekat će biti povezan s pješačkom zonom, a posao bi treblo da dobije najmanje 500 radnika.

Investicijom od 60 miliona maraka grad dobija i prvi najveći šoping-centar s različitim kategorijama zakupaca koji će zadovoljiti potrebe stanovništva.

Iza ovakvog projekta stoje dva domaća investitora, Ideal kompani i Tropik, a završetak radova planiran je za kraj 2018. godine.

Siti Mol će imati oko 55.000 kvadratnih metara bruto izgrađene površine, sa 20.000 kvadratnih metara prodajnog prostora raspoređenog na četiri nivoa.

U Siti molu na tri sprata biće smješteni najpoznatiji svjetski i domaći modni brendovi, ugostiteljski objekti, kongresna sala, bioskop, supermarket i različiti zabavni sadržaji. Na tri podzemna nivoa nalaziće se parking sa 600 mjesta.

Građani Banjaluke zadovoljni su što će sve imati na jednom mjestu i što će se Banjaluka ovakvim tržnim centrom približiti gradovima u Evropi i okruženju.

Grad Banjaluka, ovakvim centrom dobiće najveći šoping-centar s različitim sadržajima i kategorijama zakupaca koji bi trebalo da zadovolji potrebe stanovništva. Ovim projektom nadaju se da bi mogli privući i strane investitore.


Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: