Drašković gradi turistički kompleks i na Tjentištu | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

Drašković gradi turistički kompleks i na Tjentištu

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:03.06.2016.

Predsjednik koncerna „Svislajon“ Rodoljub Drašković rekao je danas nakon razgovora sa predsjednikom RS Miloradom Dodikom da je njegova ambicija da investira u turistički kompleks na Tjentištu, koji će biti rađen u javno-privatnom partnerstvu.

Drašković je istakao da se nastavljaju radovi na „Gradu sunca“ kod Trebinja, da se neće odreći ni industrije u Trebinju i Nevesinju, ali da će maksimalno ulagati i u razvoj turizma i ugostiteljstva.

Predsjednik koncerna „Svislajon“ ponovio je da je njegov cilj da se stvore uslovi da se u Hercegovinu vraća mladost i obrazovani ljudi.

On je najavio otvaranje agrarnog preduzeća u Ljubinju i gradnju fabrika za proizvodnju organske hrane u naredne tri godine.

„Republika Srpska se brani ekonomskim i privrednim razvojem i želim da učinim sve na ekonomskom prosperititetu cijele BiH, a nastavljam investicije i u Srbiji i Makedoniji“, naveo je Drašković.


Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: