Njemačka organizacija „Help“ pomaže razvoj poljoprivrede | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

Njemačka organizacija „Help“ pomaže razvoj poljoprivrede

Izvor: RADIO TREBINJE | Foto: RADIO TREBINJE | Datum:07.06.2016.

U prostorijama gradske administracije danas su gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević i Timo Štigelman, predstavnik njemačke nevladine humanitarne organizacije „Help“ potpisali ugovor o donacijama za poljoprivredne proizvođače sa područja našeg grada.IMG_3563

Prema riječima gradonačelnika Trebinja riječ je o 30 donacija u iznosu od po 3.000 KM, koje će biti iskorištene za kupovinu poljoprivrednih mašina, sadnog materijala ili neophodnog repromaterijala za poljoprivredu.

Kako se danas moglo čuti, sredstva u iznosu od 35 odsto doniraće grad Trebinje, 15 odsto sam poljoprivrednik, a ostatak, 50 odsto njemačka organizacija Help.

„Ovaj projekat ima za cilj da omogući podršku poljoprivrednim proizvođačima sa područja Trebinja, a Njemačka vlada preko organizacije Help ovakve i slične projekte provodi još od 2009. godine“, rekao je Timo Štegelman, predstavnik organizacije Help.


Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: