JAVNA RASPRAVA O NACRTU BUDŽETA OPŠTINE NEVESINJE 17. DECEMBRA | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

JAVNA RASPRAVA O NACRTU BUDŽETA OPŠTINE NEVESINJE 17. DECEMBRA

Autor: Novinar Herceg | Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:15.12.2021.

OPŠTINA NEVESINJE

Opštinska uprava

Odjeljenje za finansije

 

Obavještavamo sve zainteresovane da Odjeljenje za finansije Opštine Nevesinje organizuje javnu raspravu o Nacrtu budžeta opštine Nevesinje za 2022. godinu za predstavnike mjesnih zajednica, udruženja građana i organizacija i sve zainteresovane građane Nevesinja koja će se održati  u Velikoj sali Skupštine opštine Nevesinje, u petak, 17. decembra sa početkom u 17:00 časova.

Građani se pozivaju da prisustvuju raspravi i svojim pitanjima, komentarima i sugestijama doprinesu kvalitetu diskusije.

Cilj ove rasprave jeste uključivanje javnosti u donošenju odluke o trošenju novca iz budžeta opštine u 2022. godini, kao i određivanje prioriteta u finansiranju kapitalnih i drugih projekata.

Javna rasprava o budžetu je sastavni deo aktivnosti donošenja Nacrta budžeta i zaključci sa ove rasprave biće uzeti u obzir prilikom donošenja Odluke o budžetu za 2022. godinu.

Obavještavamo sve zainteresovane da se dokument Nacrta budžeta opštine Nevesinje za 2022. godinu može preuzeti sa službene interent stranici Opštine Nevesinje (www.opstinanevesinje.rs.ba).
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: