HET gradi zatvoreni bazen | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

HET gradi zatvoreni bazen

Izvor: Radio Trebinje | Datum:04.08.2016.

Hidroelektane na Trebišnjici ove godine će početi graditi zatvoreni bazen na lokaciji Abazovina, u sklopu kompleksa već postojećeg olimpijskog bazena, a ovo preduzeće je obezbijedilo 10 miliona KM za taj objekat.

Ovo je danas na konferenciji za novinare potvrdio Gordan Mišeljić, direktor HET-a.

On je naveo da je objavljena javna nabavka, te da će zatvoreni bazen imati dimenzije olimpijskog, 25 puta 50 metara, a gradiće se i pomoćni bazen.

Mišeljić je istakao da će – ukoliko Skupština grada Trebinja donese odluku o tačnoj lokaciji izgradnje zatvorenog bazena u Gradu sunca, koji gradi biznismen Rodoljub Drašković – HET usvojiti takvu odluku i napraviti bazen gdje gradske vlasti odluče.

Grad Trebinje već pola vijeka očekuje zatvoreni bazen. Pošto tehnologije napreduje, održavanje zatvorenog bazena na Abazovini će se svesti na minimalnu mjeru i mislim da će uspjeti da bude samoodrživ“, istakao je Mišeljić.

Govoreći o investicijama koje će se realizovati u 2016. godini, on je naveo da će HET u narednom periodu pokrenuti postupak izgradnje rezervoara na Vrelom oku u sklopu trebinjskog vodovoda, čiji je glavni projekat završen, a kojim bi se poboljšao kvalitet vode i obezbijedilo stabilnije snabdijevanje potrošača.

Mišeljić je najavio i projekat navodnjavanja Mokrog i Petrovog polja i vodozahvata za Zubački plato, za šta bi glavni projekat trebao biti završen narednih dana.



Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: