Učestvujte na međunarodnim poslovnim susretima u Novom Sadu | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

Učestvujte na međunarodnim poslovnim susretima u Novom Sadu

Izvor: Opština Istočni Mostar | Foto: Opština Istočni Mostar | Datum:02.11.2016.

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Republike Srpske i Razvojna agencija Srbije, pozivaju vas na Međunarodne poslovne susrete za preduzeća i klastere koji će se održati 18. novembra 2016. godine u Master centru Novosadskog sajma, ulica Hajduk Veljkova 11, sa početkom u 10 časova. Poslovni susreti će se organizovati u okviru 2. Privrednog foruma Republike Srbije i Republike Srpske, a pod pokroviteljstvom Evropske mreže preduzetništva.

Učešće na Međunarodnim poslovnim susretima je besplatno. Sektori koji će biti zastupljeni su: 

- poljoprivreda
- metaloprerađivačka industrija
- drvna i građevinske industrija
- tekstil
- auto industrija
- informacione tehnologije
- industrija plastike i plastičnih proizvoda
- turizam

Međunarodni poslovni susreti će vam pružiti mogućnost da direktno promovišete vaše aktivnosti, proizvode i usluge, uspostavite nove poslovne kontakte i pronađete poslovne partnere. Ovaj događaj je idealna prilika za umrežavanje ideja i pronalazak novih informacija i potencijalnih partnera. Više informacija o poslovnim susretima, kao i registraciju on-line prijave možete naći koristeći link:

http://novisad2016.talkb2b.net/

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na poslovnim susretima u Novom Sadu, molimo Vas da se registrujete na gore navedenom linku do 14. novembra 2016. godine. 

Partneri u organizaciji Međunarodnih poslovnih susreta su Privredna komora Srbije, Privredna komora Republike Srpske, Regionalna razvojna agencija Zapadne Rumunije, Privredna komora Austrije, Zanatska komora Slovenije i Biznis inkubator Novi Sad.

Kontakt osobe u Republičkoj agenciji za razvoj malih i srednjih preduzeća:   

Milena Ljubičić, [email protected] ; telefon: 051/222 -157
Brankica Miljević, [email protected]; telefon: 051/222 - 153
Jelena Marković, [email protected]; telefon: 051/222 – 152


Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: