Vlada Srpske danas o prijedlogu zakona o željeznicama | Herceg Televizija Trebinje

Ekonomija

Vlada Srpske danas o prijedlogu zakona o željeznicama

Izvor: Srna | Foto: Srna | Datum:10.11.2016.

Vlada Republike Srpske će, na današnjoj sjednici, razmatrati Prijedlog zakona o željeznicama Republike Srpske.

Vlada Republike Srpske - Foto: RTRS

Na predloženom dnevnom redu nalazi se i Nacrt zakona o bankama Srpske, kao i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Agenciji za bankarstvo Republike Srpske, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Vlada će razmatrati i informaciju o sufinansiranju prava iz socijalne zaštite iz republičkog budžeta, informaciju o IPA 2015 projektu "Podrška reformi javne uprave i reformi statističkog sistema" za oblast statistike.

Za današnju sjednicu predloženo je i razmatranje informacije o produženju ugovora "Aerodroma Republike Srpske" sa preduzećem "Er Srbija", te razmatranje informacije o stanju u oblasti prerađivačke industrije za devet mjeseci ove godine.

Među predloženim tačkama dnevnog reda nalaze se i informacije o realizaciji projekta podrške mrežama socijalne sigurnosti i zapošljavanju, kao i prijedlog odluke o utvrđivanju kriterijuma i načinu raspodjele šumskih drvnih sortimenata.

Nakon sjednice Vlade Republike Srpske, koja je zakazana za 10.00 časova, biće objavljeno saopštenje.


Kategorija: Ekonomija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: