Zaplijenjeno 105,5 kilograma rezanog duvana | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Zaplijenjeno 105,5 kilograma rezanog duvana

Izvor: Srna | Datum:12.03.2018.

Pripadnici Jedinice granične policije Trebinje spriječili su nezakonit promet 105,5 kilograma rezanog duvana bez akciznih markica tokom kontrole vozila u graničnom pojasu na području Gacka, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali D.M.

Duvan, otkriven juče, privremeno je oduzet, a zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, protiv D.M. biće podnesen izvještaj Tužilaštvu BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH. 

Pripadnici Granične policije Trebinje otkrili su falsifikovanu vozačku dozvolu Ruske Federacije koju je na uvid dalo lice čiji su inicijali T.V. prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Zupci. 

Državljanin Rusije kontrolisan je u "fijatu" crnogorskih registarskih oznaka. 

Prema naredbi tužioca Okružnog tužilaštva u Trebinju, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje isprave, vozačka dozvola je privremeno oduzeta, a T.V. je uz izvještaj predat Okružnom tužilaštvu u Trebinju. 

Na graničnom prelazu Kamensko, pri ulasku u BiH, uhapšen je državljanina BiH i Hrvatske čiji su inicijali S.L. kojeg potražuje Opštinski sud u Livnu zbog pronevjera u službi i prevara. On će biti predat nadležnom organu. 

Priadnici Jedinice granične policije Bijeljina uhapsili su državljanina Srbije čiji su inicijali N.S. jer je ustanovljeno da ga zbog teške krađe potražuje Osnovni sud u Doboju. 

On je kontrolisan na ulazu u BiH na graničnom prelazu Popovi i predat službenicima Sudske policije Bijeljina.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: