Fingirali saobraćajnu nezgodu | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Fingirali saobraćajnu nezgodu

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:10.06.2015.

Trebinjska policija dostavila je Okružnom tužilaštvu u ovom gradu izvještaj protiv Trebinjaca čiji su inicijali A.B. i N.N. zbog sumnje da su fingirali saobraćajnu nezgodu i jedno osiguravajuće društvo oštetili za 3.123 KM.

cjb trebinjeIz Centra javne bezbjednosti Trebinje saopšteno je da je policiji 4. decembra 2013. godine u 22.00 časa prijavljena saobraćajna nezgoda u trebinjskom naselju Hrupjela, za koju je izvršenim saobraćajnim vještačenjem utvrđeno da je riječ o fingiranoj nezgodi.

U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala vozilo „folksvagen transporter“, kojim je upravljao N.N. i vozilo „pežo 306″, koje je prethodno parkirao A.B.

Ovo je, od početka godine, peti izvještaj o počinjenom krivičnom djelu koji su policijski službenici dokumentovali u vezi sa fingiranjem saobraćajnih nezgoda čiji je cilj naplata osiguranih suma novca.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: