Beograd: Prevrnuo se autobus sa turistima, jedna osoba poginula | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Beograd: Prevrnuo se autobus sa turistima, jedna osoba poginula

Izvor: Tanjug | Foto: Tanjug | Datum:22.06.2015.
Jedna osoba je poginula, a 61 povrijeđena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 04.10 časova u Bubanj Potoku, u Beogradu, kada se prevrnuo autobus, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Saobraćajna nesreća kod Beograda - Foto: TANJUG Macura je rekla da je, prema dosadašnjim podacima, 15 do 20 pacijenata teže povrijeđeno.

U autobusu, na povratku iz Grčke, nalazilo se 86 putnika koji su se vraćali sa ljetovanja, istakla je portparolka Hitne pomoći.

Hitna pomoć Beograd je poslala 16 ekipa od kojih 12 za odrasle, jednu pedijatrijsku i tri transportne, precizirala je Macura.

U spasavanju putnika učestvovala je i Hitna pomoć Grocka, koja je prevezla osam pacijenata, Hitna pomoć Vrčin koja je prevezla devet, a beogradska Hitna pomoć je prevezla 44 povrijeđena pacijenta, kazala je Macura.

Ukupno je 61 osoba prevezena u tri bolnička centra - VMA, Kliničko bolnički centar Zemun i Urgentni centar, dodala je ona.

Kako je prenijela RTS, nesreća se dogodila kod "Tranšpeda" na autoputu Beograd - Niš, a poginula je, prema dosadašnjim podacima, jedna žena.

U autobusu su bile čitave porodice i puno male djece.

Na terenu se nalazi i sedam vatrogasnih ekipa. Nesreća se dogodila kada je autobus probio metalnu bankinu i izletio sa puta.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: