Ponovo protesti za Marka: Ne dozvolimo da zločin ostane nekažnjen | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Ponovo protesti za Marka: Ne dozvolimo da zločin ostane nekažnjen

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:25.06.2015.

Grupa građana pozvala je Trebinjce da u subotu, 27. juna, ponovnim protestnim okupljanjem „mirno i civilizovalno“ još jednom izraze nezadovoljstvo zbog, kako tvrde, neadekvatne reakcije istražnih organa povodom ubistva Trebinjca Marka Đerića, 24. maja.

protest za MarkaU saopštenju potpisani kao „savjesni građani Trebinja“ navode da protestom još jednom žele da iskažu „nezadovoljstvo radom nadležnih policijskih i pravosudnih organa“, ali i kako bi apelovali na gradske, republičke i vjerske institucije – da udruženim snagama zatraže „hitno rješavanje ovog zločinačkog poduhvata i pronalaženje izvršilaca, saučesnika i motiva pomenutog teškog krivičnog djela“.

„Ne smijemo dozvoliti da se ovaj svirepi čin ne rasvijetli i ne pronađu nalogodavci i izvršioci, jer sutra svako nevino dijete može da postane žrtva bandita i kriminalaca“, navedeno je u pozivu.

Protestno okupljanje zakazano je na Trgu slobode, sa početkom u simboličnih pet minuta do 12 časova.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: