U Trebinju prevara | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

U Trebinju prevara

Izvor: HERCEG TV | Datum:24.07.2018.

Policijska uprava Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Prevara“ zbog postojanja osnova sumnje da ga je počinilo lice inicijala R.M. iz Trebinja.

Navedeno lice je jedno fizičko lice oštetilo za iznos od oko 3 000KM, na način da mu je oštećeno lice uplatilo novac za usluge renoviranja i opremanja stana u Trebinju.

Takođe, je izvršilac ovog krivičnog djela kao uposlenik Službe za poslove sa strancima, u Terenskom centru Trebinju, oštećeno lice doveo u zabludu da postoje određeni problem zbog toga što nije izvršilo prijavu boravka stranca u Trebinju. Izvršilac krivičnog djela je oštećenoj osobi obećao da će mu pomoći uz odgovarajuću novčanu naknadu.

Nakon izvršenja ovog krivičnog djela postoje osnovi sumnje da je izvršilac pribavio protivpravnu imovinsku korist u ukupnom iznosu od oko 4100KM.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: