Nevrijeme 'isključilo' struju u više sela | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Nevrijeme 'isključilo' struju u više sela

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Ilustracija | Datum:26.08.2018.

Zbog jutrošnjeg nevremena, u vidu jakih pljuskova i grmljavine, brojna trebinjska sela ostala su bez struje, a kratkotrajni prekidi u elektronapajanju zabilježeni su i u centru grada.

Iz Elektro-Hercegovine navode, elektrosnabdijevanje je prekinuto na Ljubomiru, Jasenu, Dubočanima, Morču, Pijavicama i Mosku, kao i dijelu Trebinjske šume – Cerovcu, Humu, Taleži i jednom dijelu Duži.

Ekipe Elektro-Hercegovine su na terenu i ulažu maksimalne napore da kvarovi budu što prije otklonjeni.

Od jutros su u Trebinju pala 43 litra kiše na metar kvadratni, a nakon jutarnjih 19, trenutna temperatura je 23 stepena Celzijusa.

U Operativnom centru Trebinje je za Radio Trebinje potvrđeno da i pored nevremena, nisu prijavljena plavljenja u suterenima i podrumskim prostorijama.

I u Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Trebinje navode da im se niko nije obraćao za pomoć, dodajući da je kiša ugasila požar u selu Kočela, gdje su se danima borili sa vatrenom stihijom.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: