Za sedam sati rasvjetljeno krivično djelo 'Teška krađa' u Gacku | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Za sedam sati rasvjetljeno krivično djelo 'Teška krađa' u Gacku

Izvor: herceg tv | Datum:28.08.2018.

Policijska stanica Gacko 27. avgusta 2018. godine, oko 11 časova zaprimila je prijavu da je u vremenskom periodu od 25. do 27. avgusta 2018. godine, iz jedne porodične kuće u mjestu Fojnica, opština Gacko otuđena jedna ručna kosilica čija se vrijednost procjenjuje na oko 1.200,00KM.

Radeći na navedenoj prijavi policijski službenici su stekli osnov sumnje da je krivično djelo izvršeno 25. avgusta, a da su izvršioci lica inicijala S.T. i A.H., oba iz Sarajeva, Federacija BiH.

Navedena lica su policijski službenici Policijske uprave Konjic lišili slobode i predali u nadležnost policijskim službenicima Policijske stanica Gacko koji su ih kriminalistički obradili.

Nakon kompletiranja predmeta Policijska stanica Gacko će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostviti izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Teška krađa“.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: