PU Trebinje: Maloljetnici pokušali izvršiti 'Tešku krađu' | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

PU Trebinje: Maloljetnici pokušali izvršiti 'Tešku krađu'

Izvor: pu trebinje | Datum:17.10.2018.

Policijskoj stanici Trebinje 16. oktobra 2018. godine, u večernjim časovima prijavljena je buka u podrumskim prostorijama jedne stambene zgrade. Brzom i adekvatnom reakcijom policijskih službenika na licu mjesta zatečena su dva maloljetna lica. Oba su lišena slobode nakon konsultacija sa tužiocem za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Teška krađa u pokušaju“, saopšteno je iz PU Trebinje.

Kako se navosi u saopštenju, zahvaljujući dobroj saradnji sa građanima, za devet mjeseci evidentirano je 50 krivičnih djela kao „svježi čin“ što je više za 22% u odnosu na isti period 2017. godine. Za navedena krivična djela Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju prijavljena su 54 lica, što je više za oko 32% u odnosu na uporedni period ( januar-septembar 2017. godine).

Policijska uprava Trebinje apeluje na sve građana da ukoliko čuju sumnjive zvukove ili primjete sumnjiva i nepoznata lica u svom okruženju obavjeste najbližu Policijsku stanicu ili pozovu besplatni broj telefona „122“.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: