Od Bilećanina oduzeto 1.9 kilograma droge | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Od Bilećanina oduzeto 1.9 kilograma droge

Izvor: herceg tv | Datum:21.11.2018.

Policijska stanica Gacko je juče, 20. novembra 2018. godine, oko 13:30 časova u Nemanjinoj ulici u Gacku zaustavila i kontrolisala putnički automobil marke „Golf“, tip „II“ kojim je upravljalo lice inicijala M.S. (1993) iz Bileće, u kome je pronađeno 1.915 grama opojne droge koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu skank, saopšteno je iz PU Trebinje.

Kako je saopšteno, Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su izvršili pretres putničkog automobila, kuće i pomoćnih prostorija koje koristi navedeno lice ,kojom prilikom su u putničkom automobilu, ispod zadnjih sjedišta, pronađena dva najlonska pakovanja sa zeljastom biljnom materijom, ukupne težine 1.915 grama koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu skank, dok je u kući pronađena jedna torba u kojoj su pronađeni ostaci zeljaste biljne materije koja asocira na opojnu drogu skank.

"Nakon dokumentovanja predmeta Policijska stanica Gacko će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostaviti izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.S. počinilo krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“, navodi se u saopštenju PU Trebinje.

Za deset mjeseci 2018. godine, evidentiran je ukupno 101 slučaj zloupotrebe opojnih droga i to: 14 krivičnih djela i 87 prekršaja. Ukupno je oduzeto 88.041 gr. opojne droge marihuane, 263 gr. opojne droge kokain, 198 grama opojne droge ekstazi, 37 grama opojne droge hašiša i 6 komada tableta opojne dorge ekstazi.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: