Vozio pod dejstvom alkohola, oborio i teško povrijedio ženu pješaka | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Vozio pod dejstvom alkohola, oborio i teško povrijedio ženu pješaka

Izvor: Radio Foča | Datum:12.12.2018.

Fočanska policija uhapsila je vozača čiji su inicijali M.R. /63/ iz Foče, koji je vozilom udario ženu pješaka, čiji su inicijali S.B. /35/ i nanio joj teže tjelesne povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Saobraćajna nesreća dogodila se juče u 16.15 časova u Ulici Igmanskog marša, tačnije na magistrali Foča-Sarajevo na lijevoj obali Drine.

Vozač je prednjim dijelom svog automobila „golf dva“ udario ženu, koja se kretala uz desnu ivicu kolovoza u istom smjeru kao i vozilo, navode u policiji.

Povrijeđena žena je prevezena u Univerzitetsku bolnicu u Foči gdje je zadržana na liječenju.

Vozač M.R. je alkotestiran u službenim prostorijama Policijske uprave Foča, i tom prilikom je utvrđeno prisustvo alkohola u njegovom organizmu, nakon čega je lišen slobode.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča, a o svemu je obaviješten dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: