Uhapšen D.P. iz Trebinja zbog ubistva Marka Đerića | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Uhapšen D.P. iz Trebinja zbog ubistva Marka Đerića

Izvor: Heceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:03.08.2015.

Novi detalji u slučaju ubistva Marka Đerića. Načelnik CJB Trebinje Žarko Laketa danas je na vanrednoj konferenciji za novinare potvrdio da je lice inicijala D.P. uhapšeno je i predato okružnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Žarko Laketa

Okružnom tužilaštvu podnesena je dopuna izvještaja protiv lica D.P. iz Trebinja zbog sumnje da je učestvovalo u ubistvu Marka Đerića. Zatražen je jednomjesečni pritvor a cijeli predmet u slučaju ubistva Marka Đerića predat Specijalnom tužilaštvu RS.

Kako nezvanično saznajemo radi se o Daku Pikuli, koga su porodica i prijatelji ubijenog od samog početka označili kao osumnjičenog. Načelnik centra javne bezbjednosti je danas medijima potvrdio da su sva tri lica osumnjičena za teško krivično djelo ubistvo te je u da posljednjih nekoliko dana 18 lica privođeno od kojih jedno iz Federacije BiH.

Pretresno je 17 objekata i šest vozila a u okviru aktivnosti na otkrivanju počinalaca teškog ubistva obavljeni su razgovori sa ukupno 102 osobe, naveo je Laketa.

On je istakao da policija i dalje preduzima operativno - taktičke mjere i radnje kako bi otkrila sve koji su učestvovali na posredan ili neposredan način u izvršenju krivičnog djela.

Kao osumnjičeni za Đerićevo ubistvo ranije su uhapšeni Radovan Andrić i Miljan Ratković.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: